England har fått solsting och min hjärna hr tappat förmågan att sätta ihop ord till fungerande meningar.

Den senaste veckan har varit den varmaste veckan under det här året enligt väderleksrapportörerna och jag lider!! xD haha. Min hjärna har förvandlats till en osammanhängande, värkande klump i mitt trötta huvud och jag har för tillfället bytt ut nästan all intag av mat till bara iskallt vatten (vilket nu när jag tänker efter antagligen spelar in lite i hela den där ”min hjärna fungerar inte längre”-saken).

 

Det är inte så mycket att det är varmt och solig utan snarare klibbigheten och det konstanta svettandet som får mig att flippa ut! :P Och ja, även jag inser ironin och problemet i det faktum att jag inte riktigt precis hanterar värme särskilt bra men har ändå som mål/drömresa att åka till både Afrika och Indien x) Jag har inte riktigt löst den gåtan än.

 

I dag är dock lite bättre än de senaste två dagarna då det faktiskt blåser pyttelite i dag xD haha. I tisdags höll jag på att dö av värmeslag! Jag lovar! Och mina garderobsmöjligheter gör ju inte precis saken lättare för mig xD Svart, svart, svart eller mörkblått är inte färger som funkar superbra en varm, vindstilla dag i slutet av juli. Dock fick jag någon form av anfall i går då jag slutat jobba och storstädade hela min lilla ”lägenhet”, tömde avloppen i både vasken och duschen, skrubbade duschgolvet, toan och vasken, dammade, dammsugade, plockade undan och sorterade, gick ut med soporna och fick ihop en hel låda med ”detta kan jag skänka vidare till olika välgörenhetsaffärer då jag åker”-saker.

 

Jag insåg i mitten av min lilla städorkan att jag saknar all form av socialt liv nuförtiden då jag i stället för att vara ute och hitta på något kul med någon på en av årets varmaste dagar stängt in mig på mitt rum, öppnat alla fönster och satt fläkten på högsta inställningen bara för att städa xD Efter denna lilla uppenbarelse som sen hemsökte mig under resten av städningen skickade jag ett meddelande till Sarah och frågade om hon ville träffas då som i dag. Det slutade med att vi hade lunch tillsammans på kaféet nu innan jag skulle börja jobba klockan 2 ^.^

 

Då jag var klar och duschad och första maskinen tvätt var i maskinen gick jag över till Bekah som hade slutat vid det laget och satt där och snackade ett par timmar (mellan rundorna ner till tvättstugan för byte av maskiner och upphämtning av rena kläder) innan det var dags att bädda om sängen i de nu nytvättade sängkläderna :) Med andra ord: trotts värmen hade jag en otroligt produktiv dag måste jag säga xD haha.

 

I dag har jag inte varit fullt lika produktiv. Som jag sa så träffade jag Sarah för lunch runt halv 1 och började sedan jobba klockan 2. Skulle ha slutat jobba klockan 10 men kom inte ifrån jobb förrän 20 minuter senare -.- Sprang då upp och startade skypen för en timmes välbehövt skitsnack med Stina och Calle :D

 

Nä, nu är klockan mycket och jag är trött. Utmattad för att vara helt ärlig xD haha. Tack och lov så börjar min ledig helg i morgon = SOVMORGON!! :D Glädje!! Haha x)

 

God natt gott folk ^.^

<3

 

 

 

Opps. Jag glömde visst att faktiskt publicera innan jag somnade xD haha. Snyggt jobbat liksom :P Dock sa jag innan att jag var väldigt trött. Haha.

 

Så…jag antar att jag bara fortsätter på gårdagens drabbel då ;)

 

I dag tog jag den där sovmorgonen. Sov dock inte så länge som jag först bestämt mig för att göra xD Hade satt klockan på 11 men vakande 10.03 och var klarvaken fyra minuter senare vilket jag nu i efterhand är superglad över för klockan 11 knackade Tim på min dörr och frågade om jag ville hänga med till Hunstanton - en supermysig liten kuststad 1,5 timmars bilfärd från oss :D 30 minuter senare lämnade vi Lodge.

 

Hade en underbar dag vid havet med gott sällskap, härligt solsken och friska vindar. Det blev promenader, fish and chips, kaffepauser, fotorundor och skratt åt de galna turistbutikerna fulla med allt från solhattar till dykarutrustning och smycken i en så sjukt klassisk engelsk strandstad, utklippt direkt ur turistbroschyren. Som sagt, hade en riktigt härlig dag ^.^

 

Då vi kom tillbaks hit runt 9 träffade jag Jenny som för tillfället bor i Bekahs lägenhet. Såg en film tillsammans innan hon skulle gå och lägga sig och jag loggade in på BBC1 play för en något försenad men icke desto mindre flummig Olympic opening ceremony xD

 

 

Och så fortsatte vi på lördagen xD haha. Aja, jag får säkert publicerat detta inlägg…snart…kanske…vi får se…

 

Men i alla fall – lördag ;P

 

Var en ganska händelselös dag faktiskt. Sov halva dagen, åkte in till Oakham för påfyllning av matförrådet under eftermiddagen och avslutade alltihopa med en skön slappekväll framför TV:n, googlandes efter skor jag aldrig riktigt kommer att ha råd med och resor jag antagligen aldrig kommer att åka på xD haha.

 

 

Söndag :D

 

Snart, jag publicerar snart!

 

Vaknade av ett sms från Dawn runt 7 på morgonen. Hon undrade om jag ville följa med till Melton Vineyard (kyrkan) vilket jag tackade ja till ^.^ Vi åkte runt halv 10 och var tillbaks runt 1 då jag placerade mig framför (gissa…) datorn för lite mer drömmande och mycket lättare levnre i cybervärlden. Fick ytterligare ett sms från Dawn för en timme sedan då hon undrade om jag ville följa med till Trent Vineyard nu i kväll. Trent Vineyard är en Vineyard kyrka liksom den i Melton (dhu xD) men typ 200 gånger större!! Ser verkligen fram emot att gå :D

 

 

Måndag ^.^

 

Vi kom tillbaks från Trent halv 12 på kvällen då jag var dum nog att sätta mig vid tv:n för ”bara en film” xD haha. Gick väl och la mig runt 4 på morgonen = en riktigt lång och skön slappe dag i måndags :P

 

Fick skypat lite men gjorde inte mycket annat under dagen faktiskt. Haha.

 

 

Tisdag :P

 

Jobb…inte mycket mer är jag rädd x)

 

 

Och så, i dag – onsdag. I dag SKA jag publicera xD haha.

 

Har inte hänt mycket i dag heller än. Jobbat nu i morse. I kväll ska jag iväg på grillning hemma hos Janet (kollega) med ett par andra kollegor och några av hennes vänner ^.^ Nice!

 

Nä, nu loggar jag in på blogg.se så ni får ha det superbar tills vi hörs igen allihopa :)

 

Pözz och kram

<3


Kommentarer
Postat av: Aina

:)

2012-08-02 @ 11:04:15
Postat av: Mamma

Halloj! Nedräkningen har börjat!!! Måste damma ditt rum, komma på en bra lösning för var jag ska sortera tvätten hädanefter (haha) och planera middagar (ja, du ska få köttbullar, lax och potatisgratäng - inte samtidigt dock!!). Älskar dig!

Svar: Älskar dig med mamma <3 Du är bäst!!!
Catta

2012-08-06 @ 10:51:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0