Dagens i-lands problem: i vilken väska ligger plåsterna?

I går (måndag) var en flummig dag xD Var min lediga dag, fick äntligen städat klart rummet och packat klart mina väskor, det var prick ett år sedan jag kom, träffade de nya volontärerna som alla kom under dagen, hade middag med Sarah och Tim och avslutade hela kalaset med en kopp te tillsammans med Dawn innan ett par underbara timmar i drömlandet ;)

 

I dag, tisdag – prick en vecka kvar i landet och bara tre dagar kvar på jobb :S

 

Jobbade split i dag. Höll nästan på att komma försent till jobb då min trötta hjärna först inte registrerade det faktum att jag inte längre bor på jobb. Visserligen bor Dawn (och sedan i söndagskväll även jag då) bara 10 minuter längre ner längs gatan…men ändå! Vanligtvis då jag börjar jobba halv 8 stiger jag inte upp förrän 20 över 7 så då klockan ringde tänkte jag liksom att va fan, jag kunde blunda i 10 minuter till…kanske inte xD haha. Vaknade i smärre panik då tankeverksamheten äntligen kickade in igen och jag insåg mitt misstag xD Hela kalaset slutade med att jag kom 5 minuter förtidigt. Haha. Vem vet, jag kanske behöver bli skrämd lite oftare om morgnarna så att jag kommer i tid :P

 

Mellan skiften sprang jag först in till Sarah som fyllde år i dag för att lämna av hennes födelsedagspresent innan jag lyckades lura med mig Lizzy in till Oakham :P Jag var tvungen att göra ett besök på banken och ville inte åka själv så ja, jag fick med mig Lizzy som lyckligtvis (för min del) också jobbade split i dag :D Vi hade dock världens tur. I väntan på bussen in till Oakham rullade Stuart ner längs uppfarten och undrade om vi ville ha skjuts in och sen på vägen hem lyckades vi få skjuts av Janet som, liksom vi, skulle börja jobba klockan fyra :D Så det blev extra lång tid i ”stan” utan att behöva betala busspengar :P

 

I dag har varit en riktigt bra dag och nu ska jag gå och lägga mig igen xD haha.

Så god natt gott folk :)

Ses snart

<3

 

 

p.s. gissa vad jag gjorde häromdagen xD Jag upplevde en liten panikattack över det faktum att jag snart flyttar hem till mamma och pappa igen och för tillfället är (nästan) arbetslös så ja, häromdagen när jag inte kunde sova p.g.a. alldeles för många knäppa tankar som snurrade runt runt i huvudet på mig tog jag mig för att maila organisationen bakom min (förhoppningsvis) stundande Sydafrikaresa :D Fick svar i går och just nu väntar jag bara på att åka hem och kickstarta min mobiltelefon igen så jag kan ge kvinnan jag mailar med mitt mobilnummer för mer info :D wee. Annan superrolighet är mailet jag fick från Anna i går också. Vi har pratat fram och tillbaks i ett par månader om ifall det finns timmar nere i himmelriket med barngrupperna för mig och fram tills nu har det varit ett ganska klart nej men sen i går fick jag ett mali som sa att jag kunde börja jobba den 5, dagen efter det att jag kommer hem :D Dock är det bara en dag i veckan vilket är lite tråkigt för jag måste hitta fulltid…men ändå!! xD haha.


Sista lördagen på jobb

I dag var mitt sista lördagsskift. Jag har mindre än en vecka kvar på jobb just nu. En vecka!?! Herre gud. På måndag har jag varit här i ett helt år! Var i helskotta tog tiden vägen?

 

Mina väskor är sånär som färdigpackade och rummet börjar likna det tomma skal jag flyttade in i för 12 månader sedan. På måndag kommer de nya volontärerna och i morgonkväll flyttar jag in hos Dawn. Mitt liv här är nästan över och jag måste säga att jag kommer att sakna det här stället mer än jag trodde att jag skulle.

 

Åskan mullrar och regnet har öst ner hela dagen, ett passande väder för mitt nuvarande humör.

 

Jag har under veckan lyckats samla ihop 3 stora svarta sopsäckar med saker som inte kommer att följa med hem, slängt 3 par skor (jag höll en tyst minut för mina krigsoffer till skor, de var extremt lojala soldater som gick under i sorteringen), fyllt en hel resväska med saker som ska till välgörenhetsaffärer, fått ner alla mina kläder i den gula resväskan, fyllt två ryggsäckar med bara böcker och två skokartonger med bara filmer. Jag har dammsugit under sängen, tvättat badrumsgolvet och skrubbat ur duschen. Med sorg i hjärtat insåg jag i går att det inte finns en chans att jag kommer att kunna få med mig skateboarden hem så den får, liksom mycket annat, stanna här. Tack gode gud för farmor och farfar som har erbjudit sig att agera superhjältar i min annars olösbara packningssituation. Utan dem vet jag inte riktigt vad jag hade gjort just nu :S

                     

Jag fasar lite över att flytta hem igen då jag inte precis känner mig supertaggad över att behöva försvara min röra och mina beslut för mamma igen efter ett helt år av självständighet. Inte heller är jag precis superlycklig över att inse att då jag kommer hem kommer jag officiellt att vara arbetslös för första gången sedan jag var 15 år. Scary!! O.o Dock måsta jag säga att Ulrika är en räddare i nöden där. Sedan ca två veckor tillbaks har hon skickat en hel drös med olika jobbalternativ från arbetsförmedlingens hemsida så förhoppningsvis är jag inte arbetslös allt för länge ;) Jag uppdaterade mitt CV tidigare i dag vilket kändes väldigt…konstigt och underligt inspirerande xD haha.

 

Förresten, lite såhär rent allmänt bara, det är ingen som vet var jag kan få tag på en hyfsat central tvårummare till mig och Sandra med en relativt hanterbar månadshyra? Om ni råkar snubbla över en kan ni väl höra av er ;) haha.

 

Som det ser ut just nu kommer jag inte att börja plugga igen än på ett tag då jag fortfarande inte vet vad jag vill plugga till. Jag har dock kommit fram till att det här med att bo på landet nog inte precis är någonting för mig xD och att det här med att resa är något jag verkligen inte vill ge upp (även om jag inte precis kan finansiera min kommande Afrikaresa än utan det där jobbet jag hoppas jag får!).

 

Jag har också insett att jag (trotts min obefintliga talang i matlagning) faktiskt kan hålla mig själv vid liv, hel och ren till och med, på egen hand och att jag trivs ganska bra i mitt eget sällskap under en väldigt begränsad tidsperiod av två dagar. Två dagar utan socialt sällskap och jag blir deppig och otroligt rastlös!

 

Jag är nog mer lik mamma än jag egentligen känner mig helt bekväm med att erkänna ens för mig själv och under årets lopp har jag frodat och värnat om min inre nörd som helt oväntat bestämde sig för att dyka upp i början av september förra året.

 

Jag pratar mer med Calle nu än jag någonsin har gjort tidigare och jag har jobbat mig igenom en hel de av mina tidigare farhågor och mindre fobier (så som mindre spindlar, att resa själv och att rens avlopp) :P haha. Två faktum som gör mig totalt överlycklig :D

 

Mitt år här har varit givande på så många olika plan. (Och nu blev det helt plötsligt otroligt filosofiskt där xD)

 

Jag har otroligt svårt för att greppa att det här äventyret snart är över :S


Uppenbarelse: jag tror att jag är lite deppig och möjligen även lite rädd xD Mindre än två veckor kvar nu.

Förra helgen var min lediga helg. Fyra dagars ledighet som jag i mitt huvud hade dedikerat till att städa och packa (eftersom de nya volontärerna anländer den 27 och då behöver tillgång till mitt rum = min sista vecka kommer jag bo hemma hos Dawn i hennes gästrum :P). Gissa vad jag gjorde under helgen? Packade och städade? Oh nej! Jag spenderade hela helgen med att undvika mitt rum helt och hållet xD haha. Sov ca 12 timmar om dagen och spenderade de andra timmarna med näsan i en bok eller inne hos Bekah.

 

Under söndagen bar det av till kyrkan tillsammans med Dawn. En tripp som sen utvecklades till kaffe tillsammans med Dawn och Stuart (hennes särbo).

 

I måndags var första dagen som jag vaknade och kände, okej, i dag kanske jag kommer få något gjort. Jag påbörjade min städning och sorteringen av alla mina saker, fick ihop en hel väska med bara ”detta-kan-åka-tillbaks-till-välgörenhetsaffärerna” och slängde en hel svart sopsäck med saker som inte var värda att skänka bort och som inte skulle med hem.

 

Om vi ska vara helt ärliga så var det inte en av mina bästa dagar här precis. Kände mig allmänt nere och inte superlycklig över hela situationen.

 

Dagen slutade med att jag gav upp halvvägs i min städning och gick över till Bekah. En stund senare åkte jag, Bekah, Ruth och Ed (den inskränkte pastorns son som är här över sommaren. Skithärlig kille trotts hans galna föräldrar xD haha) till Cottesmore för inhandling av middag då ingen av oss egentligen hade någon mat hemma :P. Då vi kom tillbaks gick Ruth tillbaks in till sig medan vi andra tre planterade oss inne hos Bekah. (Ed har för tillfället flyttat in i Zsuzsis gamla rum över veckan då hans föräldrar är på semester i Wales. Ed har inget körkort och kan därmed inte komma hem = stanna här eller inte jobba xD)

 

Väl inne hos Bekah började en av de knäppaste kvällar vi haft nu på ett tag ;) I över tre och en halv timme satt vi alla tre och lyssnade på knäppa låtar från Bekahs dator, snackade skit och sjöng med i refrängerna till de flesta av de knäppare låtarna.

 

Runt 1 på natten kastade Bekah tillsist ut oss båda och ca en timme senare lyckades jag äntligen somna.

 

Tre timmar senare var det dock dags att vakan igen. Klockan fem på morgonen skrek min elaka väckarklocka åt mig att nu var det dags att stiga upp och starta skypen. I går var det nämligen Stinas födelsedag och eftersom skolan har börjat igen för mamma och Calle så blev det upp klockan 6 på morgonen för dem = klockan 5 för mig x) Jag är en sjukt underbar storasyster. Jag vill bara klargöra detta xD haha.

 

Lyckades somna om runt 6 och sov ett par timmar till. 11.20 tog jag bussen in till Oakham där jag fick handlat lite mat och bokat hotell till farmor och farfar :D Jag tror inte att jag har nämnt det tidigare men för ett par dagar sedan (kanske en vecka eller så) så smsade pappa och bad mig boka rum någonstans till farmor och farfar. Mina underbara, helt fantastiska farföräldrar (som nog, bortsett från pappa och Ulrika är mina mest dedikerade läsare xD <3) took pity on me och mina många bekymmer med hur jag ska få hem alla mina saker så de bestämde sig för att komma och hälsa på mina sista dagar och sedan köra hem allt jag inte kan få med mig på flyget. Ultimat glädje och lättnad från min sida och supermassor med kärlek till dem!!! :D

 

Började jobba klockan fyra. Hade en ganska bra dag på jobb :) tog med några av de boende ut på en promenad + ”picknick middag” vid Rutland water för ett par timmar :) Mysigt.

 

I dag är det bara jobb som står på schemat. Mitt sista skift tillsammans med Beth :( Gud, jag vet inte riktigt om jag vill att det här ska gå fortare så jag kan få alla ”hej då” överstökat eller om jag inte vill att dessa sista veckorna ska ta slut! I går var det förresten prick två veckor kvar :/ My life is a mess right now! X)

 

Aja. Nu måste jag till jobb. Ta hand om er allihopa sås ses vi…ja, snart!

Kramar <3


If Sherlock Holmes ever had a mental breakdown

My dearest Watson, I think I have solved the puzzle. The problem here, doctor, is that I am not quite myself at the moment. I seem to have gone slightly crazy…well, crazier over the last few days, possible weeks. My brain has unfortunately and, dare I say it, quite inconveniently stopped giving out orders to my body and my otherwise capable self has now been rendered helpless and despairing. I’m afraid I’ve turned in to a nervous wreck constantly looking for 8 legged shadows in the corners and I seem to be spending most of my free time contemplating far more constructive ways of spending said time than to sit on my bed sighing and wishing for the world to either stop spinning altogether or myself to simply perish and disappear.

 

 

Well, this is at least what I think would happen if Sherlock Holmes ever had a mental breakdown like my latest one…or simply what I would say if I was Sherlock Holmes right now.

 

The bag I set out to pack 2 days ago is still sitting untouched in the cupboard and my room, that I set out to deep clean at the same time, might actually be a new living thing worthy of it’s own gross TV-show.

 

In short: I think I might just suffer from a slight depression and mental breakdown right now due to the fact that I am leaving in less then 3 weeks. But all considered I think my weird and twisted sense of humour might just get me through this. If not, well I dear say that Dr. Watson is gonna be in for the ride of his life!


Jag vill inte åka hem!

Missförstå mig rätt här nu.

 

Längtar jag efter mammas mat? Ja!

Vill jag träffa alla vänner och familjen igen? Ja.

Längtar jag efter ungarna nere i himmelriket? Ja.

 

Men vill jag åka härifrån? NEJ!!

 

 

18 dagar kvar


Prick 3 veckor kvar nu :S

Opps, insåg precis att jag ju helt glömde skriva om hur jag är en sådan fantastisk storasyster att jag till och med stiger upp superduper übertidigt på morgonen bara för att sjunga och gratta bror min på hans födelsedag xD haha.

 

I lördags började jag jobba klockan 13.00. Klockan 7.30 ringde mitt alarm första gången och 20 minuter senare är skypen igång och familjen på tråden. Dags att sjunga för Calle x) haha.

 

Dock måste jag erkänna att jag sov ganska gott i ytterligare en timme sen efter det att vi alla lagt på innan det var dags att vakna och göra sig iordning för jobb ^.^

 

Lördagskväll spenderades tillsammans med Sarah och de sista två timmarna av OS-avslutningen efter jobb. Kvällens höjdpunkt: Spice Girls!! xD haha. Återförenade och samlade för att sjunga två låtar innan någon annan Engelsk kändis tog över micken för en låt eller två. Jag hade gärna sett mer av Spice Girls faktiskt! ;) haha.

 

I går var det min lediga dag = Melton med Sarah, skype med mamma och pappa och sedan kvällsmat tillsammans med Sarah igen framför en film :)

 

I dag är det jobb och möjligen film tillsammans med Bekah i kväll :)


Sarcasm is a body’s natural defense against stupid (eller) långa uppdateringar en vecka försent xD

Hejsan allihopa. Här är en framtida lista över saker jag måste (åtminstone försöka) sluta göra:

1. Uppdatera en vecka i taget

2. Sluta försöka övertyga mig själv om att jag faktiskt kommer komma ihåg allt jag gjort sex dagar tillbaks.

3. Sluta vänta med tvätten tills jag springer runt i udda strumpor och fläckiga jeans.

 

Vad tror ni? Kommer jag klara av det? Hm…endast framtiden kan avgöra om mirakel fortfarande inträffar.

 

Fredag: Jobbade mellan 7.30 och 11, fick sedan skjuts in till Oakham med Janet klockan 11 för att ta tåget till Cambridge 11.45 :) 13.10 var jag framme och började då dra mig in mot stan för att ta bussen ut till Histon där Uncle John bor. Bekah hade vid det laget redan varit där ett par dagar för att hjälpa Uncle John med att fixa taket så vi träffades upp alla tre hemma hos dem. Bekah och John hade tillsammans köpt ett par nya Converse skor till mig som en lite förtidig avskedspresent (gud vad det låter deppigt! xD haha) kärlek!! Efter ca en timme åkte vi alla tre i till stan igen för att shoppa och ”gå på punting” (den meningen låter helt fel men jag har helt tappat vad ”punting” översätts till på svenska, det är det man gör i gondoler…som i Venedig :S). Sedan första gången då jag följde med Bekah in till Cambridge har vi pratat om att ”punta” men det har liksom aldrig riktigt blivit av förr så nu såg vi till att få det gjort ;) Det var en superfin sommardag så vädret var för en gångs skull toppen xD haha. Vi hyrde en gondol för en timme och puntade runt längs Cambridge kanal i det fina vädret. Supermys!

 

Då timmen var över började vi så smått dra oss mot Pizza Express, något som Bekah nu hävdar är en tradition så varje gång vi är i Cambridge måste vi äta där åtminstone en av dagarna = det blev pizza till middag (klockan var väl runt 6-7 tiden vid det här laget redan). Sen var det tyvärr dags för mig att dra mig hemåt igen. Jag tog sista tåget som lämnade Cambridge 9 och ringde en taxi som hämtade upp mig i Oakham. Tio i 11 var jag och mina två par nya skor hemma igen ^.^ (Bekah lyckades övertala mig att köpa ett par Dr. Martens till eftersom jag har tittat på detta paret sedan jag kom i princip och hennes teori var väl att jag hade ångrat mig om jag inte köpt dem nu. Jag känner mig bara liiiite skyldig eftersom jag för första gången faktiskt fått betalt ordentligt (…eller ja, så ”ordentligt” man nu kan bli betald med £6 i timmen xD haha) och de är så sjukt mycket billigare här + att pappa och Ulrika faktiskt köpte de andra till mig = jag köpte mitt första par Dr. Martens nu ;D haha).

 

Allt som allt var det en toppendag!! :D

 

 

Lördag: började jobba 9 på morgonen. Slutade klockan 6. Däremellan hann jag med en utflykt till en typ ”djurparksfarm” en timme härifrån tillsammans med husets 7 boende (2 var hemma över helgen), John S och Janet ^.^ Var faktiskt riktigt roligt. Jag klappade får och awwade över de söta kalvarna men jag måste säga att dagens höjdpunkt var då vår nya kille (eller ja, jag borde väl snarare kalla honom ”man”, en ursöt, smått envis kille/man i sina bästa år (25+ någonting skulle jag gissa xP) med Downs syndrom som flyttade in förra tisdagen) ropade på mig över halva området. Vi stod och tittade på hönor då jag helt plötsligt hör från lekplatsområdet värdens lyckligaste röst ”Cat, Cat”. Då jag vänder mig om sitter PD på gungorna och smilar med hela ansiktet. Herre gud, det var nästan bättre än då två av ”mina” småtöser som varit rädda för mig hela terminen springer rakt fram och kramar mig nere i Himmelriket förra året. Det är stunder som dessa jag jobbar för!

 

Det slutade med att jag och PD satt och gungade i en halvtimme. Jag blev så lycklig då han ropade på mig (jag bör nog klargöra att den här mannen aldrig använder folks namn, någonsin, innan ni alla tror att jag är knäpp xD haha) att jag övergav hönorna och sprang rakt in på lekplatsområdet och satte mig på gungan bredvid.

 

Har jag nämnt på sistone att jag faktiskt tycker om mitt jobb? ;) haha.

 

 

Söndag: Jobbade morgon, gick till kyrkan med de boende. (Alltid en lika ogenomlidlig procedur. Jag lovar, vår frikyrkliga pastor här i Market Overton saknar humor och är en av de mest envisa och inskränkta människor jag någonsin träffat. Jag tappade helt den lilla respekt jag hade för mannen i fråga för flera månader sedan då han inom loppet av 30 minuter lyckades gå emot allt jag tror på som människa! (Okej, möjlig överdrift, men det är stora delar av vad jag står för i alla fall). Inom en halvtimme lyckades en enda man först be oss alla att skriva på listan av protester emot homosexuella äktenskap som låg vid dörrarna och sedan börja predika om att enligt bibeln så har vi rätt, nej, förlåt, så är det vår plikt att daska till våra barn i ”uppfostringssyfte”. Bullshit, man slår inte barn – någonsin, och homosexuella har precis lika stora rättigheter till giftemål som alla andra. Jag menar allvarligt, ur kyrkans synpunkt, vad är värst; ett äktenskap som utförs i kyrkan varav ingen av parterna är troende men vill göra det för att det är en tradition och som sedan skiljer sig ett år senare då det börjar bli lite motigt eller ett par där båda kanske är troende och som älskar varandra och vill ta del av guds välsignelse över deras tid tillsammans? Hm? Jag bara undrar liksom!) Men i alla fall, förlåt, jag kom lite av mig där xD haha. Var var jag? Just de ja, jag jobbade och gick till kyrkan xD haha.

 

Efter kyrkan då vi kom tillbaks till jobb förenade jag och John S våra ickebefintliga kunskaper i matlagning för att tillaga dagens Sunday Roast (helstekt kyckling med kokad potatis, kokade grönsaker och baconinlindade korvar + gravy (sås)). Allt detta skulle vara klart, ätbart, upplagt och serverat…och gärna samtidigt. Varken jag eller John vet hur man lagar mat. Jag tror jag berättade om när jag googlade hur man kokar ett ägg va? Mm, John är precis lika illa och vi var satta på att föda ett helt hus med människor…UTAN recept! Panik much? xD haha.

 

Slutade dock ganska bra om jag får säga det själv. Vissa saker var lite kalla, andra saker var lite överlagade men hej, allting kom på bordet och allting blev uppätet utan större klagomål och alla var mätta då måltiden var över. Med andra ord: Mission Accomplished xD haha.

 

Och sen var det bara disken kvar. Haha.

 

Skypade med familjen på kvällen efter jobb :) Jag fick även bokat min flygbiljett hem under söndagskvällen :S Enkel resa, extra baggage. Jag vet inte riktigt hur jag ska känna gentemot det om jag ska vara helt ärlig. Samtidigt som jag är superglad över att komma hem och träffa alla där hemma så är jag lika lessen över att lämna alla här :S

 

Men men, vi får väl se vad som händer när den tiden kommer. Tisdagen den 4 september landar jag i alla fall i Köpenhamn klockan 18.00 :)

 

 

Måndag: Ledig dag à jag åkte till IKEA med Dawn!!!! :D :D :D Megaglädje!! Haha. Men det var som jag skrev till farmor under söndagskvällen; det känns ganska passande att jag avslutar mitt år här med ett besök på IKEA då jag påbörjade mitt år här med att besvara frågor och kommentarer så som ”är det verkligen sant att alla svenskar har Ikeamöbler hemma?” och ”visst är det svenska köttbullarna såååååå goda?!” xD haha.

 

Dawn skrattade ganska gott åt mig då jag spenderade mer pengar i mataffären utanför än vad jag spenderade inne på själva IKEA xD (Pappa lovade att strypa mig om jag köpte något på IKEA för att släpa hem så ag höll igen! :P) Jag hade ett riktigt ”blonde moment” där inne då jag sprang runt och aha-ade över alla ”hemma sakerna” x) Jag lovar, det kändes som ett kort besök i Sverige xD.

 

Dagens inköp för min del var pepparkakor och fläderdricka x) haha. Kärlek <3

 

Dawn köpte en massa nya möbler till hennes hus (hon flyttade off cite för ett par veckor sedan och då man bor här så får man en redan möblerad lägenhet = då man flyttar ut är man möbelslös xD) varav en av sakerna hon köpte var en bokhylla. Gud, det var världens äventyr att få in den där bokhyllan i bilen xD Vi satt ganska trångt om vi säger så :P haha. Men in kom den!! Seger åt människorna ;)

 

Dagen avslutades med en timmes skype med Ulrika :D Ett superbra slut på en superbra dag!!

 

 

Tisdag: Jobbade split – träffade Sarah mellan skiften ^.^ Vi åkte in till Oakham för lunch och lite inhandling av mjölk, frukt, bröd och dylikt. Mys!

 

 

Onsdag: Okej, låt mig bara klargöra detta: jag tycker INTE om somliga av mina kollegor just nu. I dag fick jag av en slump veta att kvinnan som är här över veckan för Risk Assessment (d.v.s. hon är här för att kolla om hon passar in och trivs här) attackerade Ruth i måndags. Hon fällde Ruth till marken, satte sig ovanpå henne och började dra henne i håret. Detta fick ingen veta. Vi har ett seriöst problem med kommunikationen över hela området. I husen är det helt ok men mellan husen är kommunikationen obefintlig! Vilket är livsfarligt! Helt ärligt! Detta är ett problem! Men nej då, i dag, då jag bara nämnde detta faktum för en av mina kollegor då jag fick veta att detta hade hänt (och enda anledningen att jag till sist fick veta är för att jag råkade befinna mig i samma rum då två kollegor pratade om det) fick jag till svar att det hade inte jag med att göra. Det var inte mitt problem blev jag tillsagd så det behövde inte jag veta!

 

Är de seriösa? Jag menar helt ärligt! Folk behöver veta sånt här! Inte bara de som råkar jobba i just det huset. Folk över hela området behöver veta hur vi ska/bör hantera situationer som den här, eller nej, stryk det, folk behöver veta att vi ens har situationer som den här! Hur tänker folk! Vi befinner oss i landet av Health and safety men vi kan inte se att det här kan leda till en seriös olycka? Vad hade hänt om jag hade hittat den här kvinnan ensam någonstans och börjat prata med henne utan att veta att hon ens var kapabel till att attackera folk (för tro mig, hon ser verkligen inte ut som om hon är kapabel till det). Gud, jag blev så sjukt förbannad så jag inte visste var jag skulle ta vägen över det svaret ”you don’t need to know that”. Well guess what honey, I kind of do!

 

Tack och lov slutade jag just då så jag kunde bara gå. Mitt temperament var inte precis att leka med i just det ögonblicket.

 

Men men, något gott ledde det väl till för jag hade så mycket ilsken energi i kroppen efter det att jag fick städat hela mitt rum, sorterat och hängt undan tvätten samt tvättat det som låg i tvättkorgen.

 

Skypade även med pappa och fick pratat av mig med honom (tack!) och senare på kvällen fick jag äntligen tag i Calle igen (vi har inte pratat på 4 hela dagar nu!! xD Ve och fasa. Jag måste säga att under det här året har jag nog pratat mer med Calle än vad jag hitintills gjort under hans 17 år :P flum!).

 

Nä, nu är klockan snart 1 här och jag måste fortfarande duscha och bädda om sängen igen så vi hörs (och ses snart!)

Saknar er

<3

 

 

 

Surprise surprise, i dag är det söndag igen och jag uppdaterade aldrig xD haha. Anledning denna gång: jag tappade Internetförbindelsen på onsdagen (fråga Calle, vårt samtal bröts hastigt och lustigt mitt i en mening efter 2 timmar och 8 minuter) och glömde sen helt bort det under resten av veckan :P

 

Aja, här kommer det i alla fall ^.^

 

 

En väldigt mörk bild på Bekah och Uncle John
under puntingen xD

 

Nya Dr. Martens

 

Skorna från Bekah och Uncle John :)

 

 


England har fått solsting och min hjärna hr tappat förmågan att sätta ihop ord till fungerande meningar.

Den senaste veckan har varit den varmaste veckan under det här året enligt väderleksrapportörerna och jag lider!! xD haha. Min hjärna har förvandlats till en osammanhängande, värkande klump i mitt trötta huvud och jag har för tillfället bytt ut nästan all intag av mat till bara iskallt vatten (vilket nu när jag tänker efter antagligen spelar in lite i hela den där ”min hjärna fungerar inte längre”-saken).

 

Det är inte så mycket att det är varmt och solig utan snarare klibbigheten och det konstanta svettandet som får mig att flippa ut! :P Och ja, även jag inser ironin och problemet i det faktum att jag inte riktigt precis hanterar värme särskilt bra men har ändå som mål/drömresa att åka till både Afrika och Indien x) Jag har inte riktigt löst den gåtan än.

 

I dag är dock lite bättre än de senaste två dagarna då det faktiskt blåser pyttelite i dag xD haha. I tisdags höll jag på att dö av värmeslag! Jag lovar! Och mina garderobsmöjligheter gör ju inte precis saken lättare för mig xD Svart, svart, svart eller mörkblått är inte färger som funkar superbra en varm, vindstilla dag i slutet av juli. Dock fick jag någon form av anfall i går då jag slutat jobba och storstädade hela min lilla ”lägenhet”, tömde avloppen i både vasken och duschen, skrubbade duschgolvet, toan och vasken, dammade, dammsugade, plockade undan och sorterade, gick ut med soporna och fick ihop en hel låda med ”detta kan jag skänka vidare till olika välgörenhetsaffärer då jag åker”-saker.

 

Jag insåg i mitten av min lilla städorkan att jag saknar all form av socialt liv nuförtiden då jag i stället för att vara ute och hitta på något kul med någon på en av årets varmaste dagar stängt in mig på mitt rum, öppnat alla fönster och satt fläkten på högsta inställningen bara för att städa xD Efter denna lilla uppenbarelse som sen hemsökte mig under resten av städningen skickade jag ett meddelande till Sarah och frågade om hon ville träffas då som i dag. Det slutade med att vi hade lunch tillsammans på kaféet nu innan jag skulle börja jobba klockan 2 ^.^

 

Då jag var klar och duschad och första maskinen tvätt var i maskinen gick jag över till Bekah som hade slutat vid det laget och satt där och snackade ett par timmar (mellan rundorna ner till tvättstugan för byte av maskiner och upphämtning av rena kläder) innan det var dags att bädda om sängen i de nu nytvättade sängkläderna :) Med andra ord: trotts värmen hade jag en otroligt produktiv dag måste jag säga xD haha.

 

I dag har jag inte varit fullt lika produktiv. Som jag sa så träffade jag Sarah för lunch runt halv 1 och började sedan jobba klockan 2. Skulle ha slutat jobba klockan 10 men kom inte ifrån jobb förrän 20 minuter senare -.- Sprang då upp och startade skypen för en timmes välbehövt skitsnack med Stina och Calle :D

 

Nä, nu är klockan mycket och jag är trött. Utmattad för att vara helt ärlig xD haha. Tack och lov så börjar min ledig helg i morgon = SOVMORGON!! :D Glädje!! Haha x)

 

God natt gott folk ^.^

<3

 

 

 

Opps. Jag glömde visst att faktiskt publicera innan jag somnade xD haha. Snyggt jobbat liksom :P Dock sa jag innan att jag var väldigt trött. Haha.

 

Så…jag antar att jag bara fortsätter på gårdagens drabbel då ;)

 

I dag tog jag den där sovmorgonen. Sov dock inte så länge som jag först bestämt mig för att göra xD Hade satt klockan på 11 men vakande 10.03 och var klarvaken fyra minuter senare vilket jag nu i efterhand är superglad över för klockan 11 knackade Tim på min dörr och frågade om jag ville hänga med till Hunstanton - en supermysig liten kuststad 1,5 timmars bilfärd från oss :D 30 minuter senare lämnade vi Lodge.

 

Hade en underbar dag vid havet med gott sällskap, härligt solsken och friska vindar. Det blev promenader, fish and chips, kaffepauser, fotorundor och skratt åt de galna turistbutikerna fulla med allt från solhattar till dykarutrustning och smycken i en så sjukt klassisk engelsk strandstad, utklippt direkt ur turistbroschyren. Som sagt, hade en riktigt härlig dag ^.^

 

Då vi kom tillbaks hit runt 9 träffade jag Jenny som för tillfället bor i Bekahs lägenhet. Såg en film tillsammans innan hon skulle gå och lägga sig och jag loggade in på BBC1 play för en något försenad men icke desto mindre flummig Olympic opening ceremony xD

 

 

Och så fortsatte vi på lördagen xD haha. Aja, jag får säkert publicerat detta inlägg…snart…kanske…vi får se…

 

Men i alla fall – lördag ;P

 

Var en ganska händelselös dag faktiskt. Sov halva dagen, åkte in till Oakham för påfyllning av matförrådet under eftermiddagen och avslutade alltihopa med en skön slappekväll framför TV:n, googlandes efter skor jag aldrig riktigt kommer att ha råd med och resor jag antagligen aldrig kommer att åka på xD haha.

 

 

Söndag :D

 

Snart, jag publicerar snart!

 

Vaknade av ett sms från Dawn runt 7 på morgonen. Hon undrade om jag ville följa med till Melton Vineyard (kyrkan) vilket jag tackade ja till ^.^ Vi åkte runt halv 10 och var tillbaks runt 1 då jag placerade mig framför (gissa…) datorn för lite mer drömmande och mycket lättare levnre i cybervärlden. Fick ytterligare ett sms från Dawn för en timme sedan då hon undrade om jag ville följa med till Trent Vineyard nu i kväll. Trent Vineyard är en Vineyard kyrka liksom den i Melton (dhu xD) men typ 200 gånger större!! Ser verkligen fram emot att gå :D

 

 

Måndag ^.^

 

Vi kom tillbaks från Trent halv 12 på kvällen då jag var dum nog att sätta mig vid tv:n för ”bara en film” xD haha. Gick väl och la mig runt 4 på morgonen = en riktigt lång och skön slappe dag i måndags :P

 

Fick skypat lite men gjorde inte mycket annat under dagen faktiskt. Haha.

 

 

Tisdag :P

 

Jobb…inte mycket mer är jag rädd x)

 

 

Och så, i dag – onsdag. I dag SKA jag publicera xD haha.

 

Har inte hänt mycket i dag heller än. Jobbat nu i morse. I kväll ska jag iväg på grillning hemma hos Janet (kollega) med ett par andra kollegor och några av hennes vänner ^.^ Nice!

 

Nä, nu loggar jag in på blogg.se så ni får ha det superbar tills vi hörs igen allihopa :)

 

Pözz och kram

<3


RSS 2.0