The glamorous life of a care worker. We are so easily pleased ;)

Hejsan svejsan gott folk! :D Var visst ett par dagar sedan jag hörde av mig nu. Aja, det är ju lätt att ändra på :)

De senaste två dagarna på jobb har varit ganska hektiska…samtidigt som det egentligen inte har hänt sådär supermycket alls. Jag har jobbat 2-10 i Cottage både i går och i dag och eftersom jag inte vet vad som ska göras rent planerings- och pappersmässigt så har det varit ganska mycket ”dödtid” för min del samtidigt som när det väl händer något så händer det väldigt…”högljutt” tror jag skulle kunna klassas som en väldigt diplomatisk beskrivning av ljudnivån. Lustigt nog är Cottage huset med minst boende i men garanterat huset med absolut högst ljudvolym. Tråkigt! Jag saknar mina bångstyriga killar borta i Lodge ;) Må vara hänt att de driver mig till vansinne men de gör det åtminstone i en normal samtalston x) haha. As I said: the glamorous life of a care worker. We are so easily pleased ;)

I torsdags åkte jag och Carina in till Oakham innan jobb för att handla mat. Vi har nämligen pratat lite löst om att laga mat tillsammans någon gång ganska länge nu och då vi träffades för lite struntprat och en film i onsdagskväll tog vi upp det igen och såg till att faktiskt hitta en dag att göra det på den här gången. Så på söndag ska vi laga/äta lunch tillsammans. Men för att det skulle bli verklighet var vi tvungna att handla. Så ja, i går bar det av till Oakham och Tesco med 9.20 bussen eftersom att jag var tvungen att vara tillbaks till 2 då jag började jobba (och bussarna går superdåligt!).

Om jag får säga det själv så var vi riktigt effektiva med våra två timmar i Oakham (mellan 10 och 12). Vi hann både via tågstationen, postkontoret, ett par små affärer, ta ut pengar, fika (eller som i mitt fall: äta frukost) och Tesco. Hade supertrevligt! :D Vi bestämde oss så småningom för att laga till kyckling med curry och ris samt sallad.

I dag hände inte så mycket innan jobb. Sov mest faktiskt xD Den här dunderförkylningen jag dragits med nu ett par dagar vägrar att släppa så jag har sovit ganska dåligt på sistone. Men men, det går säkert över snart :P

Började som sagt jobba klockan 2 och dagen/kvällen har skrikit sig fram sakta och ganska händelselöst. Inga större eskapader i dag. Om jag ska vara ärlig vet jag inte riktigt om detta är något jag är tacksam eller lite lessen över faktiskt xD haha. Dock fick (hann) jag läsa igenom nästan hela Tims bok nu under en av de lugnare stunderna. Tim är en av mina kollegor som under de senaste veckorna har jobbat på en typ fantasy/sagobok och han berättade för mig om sin ide i början och har sedan dess låtit mig läsa igenom det han skriver. Han är jätteduktig och nu har han bara de sista kapitlen kvar! Jag är liite otålig på att se hur det går för hans huvudkaraktärer och jag hoppas verkligen att han får skrivit det sista nu till helgen :P

Beth hade fått AB-passet mellan 10 och halv 12 nu i kväll/natt och vi har inte setts på nästan tre veckor så jag stannade nere med henne i stället för att gå upp till mig då vi andra slutade. Tim stannade också den första timmen så vi satt alla och pratade :D Om jag ska vara ärlig så gillar jag verkligen 10-11.30 skiftet. AB är för trött för att skrika och gorma på folk så pass sent så oftast sitter man bara och tittar på film med henne i ca en timme innan man knackar på SM:s dörr och ber henne gå på toa för att sedan få AB i säng och gå och kolla så att SM kom tillbaks till sängen utan att trilla. Supersweet. Man börjar senare (oftast runt 5 eller så) och den där sista tiden känns det knappt som att jobba ^.^ Jag menar jag skulle säkert ändå bara ha suttit och tittat på en film ändå. Antingen här på mitt rum eller inne hos Bekah :)

I kväll slutade det dock med ett litet mini disco då en ovanligt pigg AB, jag och Beth samt Tim skrattandes dansade runt och (typ) sjöng med till låtarna från Sound of Music som var kvällens filmval :P Jag är ganska glad att ingen kom just då för av oss fyra är Beth den enda som överhuvudtaget ens kan ta en ren ton när vi ens försöker…och ingen av oss försökte xD


Så, sammanfattning: jag har allt som allt haft två riktigt mysiga och underbara dagar trotts bombförkylning och ihållande ösregn ;) (Jag har kanske inte nämn det men det har ösregnat sedan i början av april. Än har vi inte haft en enda aprildag utan regn. Visst har vi fina små stunder med solsken och klarblå himmel då och då men de stunderna är få och vara sällan längre än en timme åt gången :P Välkommen till England)

Ha det bra gott folk, jag saknar er MASSOR!
Pözz och kram
<3


Ps. På tal om att bli “easily pleased”, I dag har jag fått den mest komiska och antagligen den mest udda komplimang jag någonsin fått tidigare. JI kom upp till mig i dag, böjde sig ner och tittade mig i ögonen (han är typ dubbelt så lång som jag!), gav mig en liten halvkram och sa: ” I will miss you like a dragon you little sausage you” (vilket kan översättas till ”jag kommer sakna dig super mycket underbara du”) när jag sa att jag skulle tillbaks och jobba i Lodge i morgon. Jag menar hur underbart är inte det? xD

Som sagt, man måste älska det här stället. Beroende på vem du pratar med och på vilken tid på dygnet det är kan du bli kallad allt från poo pig (förolämpning, bara för att klargöra) till dear, till boss (en av mina personliga favoriter. Är det inte helt underbart när man ber någon att göra något och de svara ”yes boss”?! xD), till sausage. Om man har tur kan man också få höra fraser så som: ”you are beautiful”, ”you are my best friend”, ”you are lovely you”, ”you are a good person”, “you are very clever”. (Och om man har otur: ”fuck off”, ”shut your nose”, ”shut your face” (jupp, inga vanliga ”shut up” här inte, vi gör det med stil vet ni), ”I hate you” o.s.v.)

The glamorous life of a care worker… ;D


Sena nätter eller tidiga morgnar…kalla det vad du vill men klockan 05.06 är ingen bra tid att fortfarande vara vaken på!

Jag vill bara nämna att jag nu vet exakt hur tidigt fåglarna vaknar här borta såhär års. Klockan fem är en tuff tid att stiga upp på…eller som i mitt fall; fortfarande vara klarvaken på. Jäkla förkylning. Jag kan inte andas och tycks inte heller kunna somna. Skit också! Som tur är börjar jag inte jobba förrän klockan fyra…senare i dag så jag kan (förhoppningsvis) fortfarande sova mina 6-8 timmar/natt (dag). Om jag har tur. Kanske. Vi får väl se.

Suck!!

Önska mig lycka till gott folk.
<3


Rain

It rained and it rained and rained and rained
The average fall was well maintained
And when the tracks were simply bogs
It started raining cats and dogs

After a drought of half an hour
We had a most refreshing shower
And then the most curious thing of all
A gentle rain began to fall

Next day was also fairly dry
Save for the deluge from the sky
Which wetted the party to the skin
And after that the rain set in

- Author: unknown

 

I stumbled upon this poem just by pure dumb luck. I truly believe with everything that I am that this poem was written in April, somewhere here in England! X)


Every day may not be good, but there is something good in every day.

Passar Dawns hund och myser i Bekahs lägenhet medan hon är borta med en av hennes boende. Har hela TV:n för mig själv och gissa vad, det finns absolut inget roligt att titta på xD haha. Använder den mest som bakgrundsljud och sitter i stället och kolla på helt underbara bilder på diverse olika hemsidor och bloggar jag har hittat samt läser fanfiction och skypar med folket hemifrån (först med familjen och de galna kollegorna, och sedan med Isabell ^.^).

Är förfärligt trött utan någon som helst anledning och nu ska jag och Vinnie (hunden jag passar :P) gå och lägga oss i Bekahs soffa. Mitt rum är för litet för oss båda så vi får låna Bekahs :)

Ha det bra gott folk :)
Saknar er!


Sista EVS-omgången i ett regnigt Birmingham

Jaha. Då var man visst klar med ännu en konferens, den sista för det här året dessutom. Nu är det bara den svenska uppsamlingen kvar. Oj! Allting har gått så jäkla fort!

Just nu sitter jag på tåget hem från Birmingham trött som in i men icke desto mindre glad. Har haft ett par riktigt härliga dagar. Var den enda svensken i en grupp på 31 personer och antagligen (bortsett från ett fåtal tyskar) den enda personen som alltid var i tid för mötena. Den svenska punktligheten har ännu icke vacklat! ;) haha.

Har träffat underbara människor, fått nya idéer om den stora framtiden, ätit supergod mat, upplevt storstadslivet i ösregn, blivit genomblöt och skrattat mig själv hes. Som sagt, i stort, en riktigt bra konferens ;D

Tisdagen började med lite nervöst utanförskap då jag insåg att jag som sagt var den enda svenskan och att alla andra stod och pratade med varandra på sina modersmål men herre gud, jag är inte den som är den x) Allt går att lösa med lite humor, en massa självdistans, tålamod och i det här fallet, en extremt begränsad nivå av tyska så att jag typ visste vem jag kunde hoppa på och när i samtalet det var ett bra tillfälle att göra så ;D

Efter en mumsig lunch på hotellet då alla hade kommit fram blev vi indelade i tre olika grupper för själva ”träningen”. (Under de här tre dagarna har vi gått igenom saker så som: vad var dina förväntningar, hur har de mötts, har du några problem och vad ska/bör/kan du göra åt problemen om de uppstår, vad ska du göra när ditt EVS-år är över, vad finna det för möjligheter m.m.)

Efter ett par timmar blev det dags för middag på ett sjuk härligt ställe med en av de största och mest varierade bufféerna jag någonsin haft tidigare! MUMS!! En härlig kväll med trevligt folk :) Var dock ganska trött så jag hoppade den galna pubbrundan 70% av den övriga skaran försvann ut på och begav mig tillbaks till hotellet tillsammans med de kvarvarande 30%

Onsdagsförmiddag spenderades inne i våra konferensrum för mer allmän info. Efter lunch bröts det fram tills nu ganska enformiga mönstret av ”mat, träning, mat, träning” med en ”skattjakt”. I vad som senare skulle utvecklas till veckans värsta regnskur vallades hela flocken av trötta volontärer bort till en del av tågstationen där vi blev indelade i mindre grupper och sedan ivägskickade på vårt lilla uppdrag. Varje grupp fick två A4-sidor med vägvisningar och ledtrådar som vi skulle följa. Vårt mål var att lösa ”the custard murder”. Så genom att springa runt i hela Birminghams centrum och leta efter dessa små ledtrådar (så som t.ex. små skyltar på husväggar eller statyer m.m.) skulle vi utesluta de misstänkta mördarna och mordvapnen som var listade på häftets baksida. Med andra ord: vi spelade Cluedo (ett brädspel, jag vet inte om vi har det i Sverige men jag har spelat det ganska mycket med Bekah och Carina här) fast på riktigt! xD haha. Vår grupp var riktigt niceig men ja, omigen uppskattar jag mitt sinne för humor. För allvarligt, ni måste hålla med om att det är liiite komiskt/ironiskt att vi spenderar tre dagar inomhus och den enda eftermiddagen vi spenderar utomhus så ösregnar det i fyra timmar i sträck. Vi var alla genomblöta, kalla och det lät ganska roligt om våra skor när vi kom tillbaks till hotellet men vi hade fullföljt vår runda i alla fall och frågan är om vi inte hade roligare i regnet x) haha.

Middagen bjöd på överkokt fisk, ashärliga samtal och svensk Kopparbergs cider. ”Mitt bord” var sist ifrån restaurangen och när vi väl kom tillbaks till hotellet parkerade vi oss allihopa i en av de andras hotellrum och satt där och snackade halva natten. Nice! ;P

Blev dock ganska segt att komma upp ur sängen nu i morse men som tur var har dagens händelser inte precis varit superkrävande. Vi fick i uppdrag att pyssla ihop (dekorera med klistermärken och glitter o.s.v.) en tavelram till ett foto vi skickat in i förhand som skulle symbolisera vårt EVS-år för oss och sen fick vi gjort två olika utvärderingar för både träningen och för våra projekt i allmänhet. Efter lunch blev det bara en massa ”hej då” och kramar + utbyten av facebook-adresser innan folk så småningom började dra sig tillbaks mot tågstationen för resan hem.

Och nu sitter jag här. Som sagt, jag är trött som in i (och mina fina Batman skor är faktiskt fortfarande lite fuktiga) men den allmänna känslan just nu är väldigt hög ^.^

Pözz och kram allihopa, nu ska jag försöka sova den sista biten ;) haha
Saknar er <3


17/4 -12

Väskan är packad och soporna uttagna. I dag bär det av till Birmingham för den sista konferensen/träningen det här året med EVS. Bara den svenska ”uppsamlingsträffen” kvar sen ^.^ Känns superknäppt hur snabbt tiden har gått. Haha.

Ha det bra allihopa så hörs vi igen på torsdag ;) haha.
Pözz och kram
<3


Min påskhelg…såhär en hel vecka senare

Okej, så, mest för att jag vill – min påskhelg snabbspolad:

Långfredag (eller ”Good Friday” som det kallas här på ön)
Min lediga helg började i dag och jag spenderade hela förmiddagen i sängen. Det känns inte som påsk. Enligt Bekah beror det på att vi inte har några familjer här. Jag är mer än villig att hålla med henne. Det är ingen högtid utan familjen runtomkring ^.^

Firade i stället med ett besök ner på pubben tillsammans med Bekah och sen skype med mamma, pappa, Lotta och Johan samtidigt som Bekah gömde mitt påskägg. Mamma hade skickat med ”klara” instruktioner (order) om att traditioner ska hållas oavsett var i världen jag råkar befinna mig så jag fick inte lova att öppna det påskägg som familjen skickat förrän Bekah hade gömt det så jag kunde leta upp det igen. Påskägg på påskharevis ;) haha. Och eftersom mamma ville ha bevis på att Bekah faktiskt hade gömt mitt ägg tog vi det på skype. Jag fick stå ute i korridoren medan Bekah gömde ägget inne på hennes rum och sen fick jag leta upp det samtidigt som hela familjen tittade på via skype. Men nej då, vi är inte alls galna i min släkt. Fullt normala hela bunten! ;) haha

Resten av kvällen spenderades framför TV:n inne hos Bekah.

Lördag
Såg till att faktiskt vakna hyfsat i tid i dag. Satte mig på bussen och åkte in till Melton. Spenderade ett par avslappnade timmar inne på Neros med en kopp kaffe och fritt Internet. Fick meddelande på Facebook att jag hade fått en påskpresent insatt på mitt konto från Pappa och Ulrika. Supertack :D <3

Söndag/
Easter Sunday
Följde med Victoria till kyrkan nu i morse. Mysigt. Blev sedan bjuden på en ordentlig (och enorm) påsklunch i hennes lägenhet. Supermysigt ^.^

Skypade med pappa och Ulrika under eftermiddagen och med hela familjen/släkten Holmgren på kvällen :D

Måndag/Easter Monday
Sov halva dagen och städade under resten x) haha.


Två dagar, två fullkomligt olika sinnestämningar xD

Onsdag
Jag är kall, blöt och näsan rinner. Fan!

Förra veckans underbara sommarväder försvann lika plötsligt som det kom för två dagar sedan och det har varit kallt och grått sedan dess. Vaknade i morse till ljudet av en halv orkan utanför fönstret och den har ännu inte försvunnit. Jag bestämde mig ganska snabbt för att det där med att åka in till stan nog inte var sådär supernödvändigt så jag startade datorn och loggade in på skype för att försöka fånga mormor (som fyller år i dag, grattis på födelsedagen mormor). ”Träffade på” mamma och Paula i stället. Jättekul och helflummigt :P haha. Jag är en stolt dotter i dag. Min mor klarade av att starta skypen helt själv! Snyggt jobbat mamma :D

Vi pratade väl i kanske 40 minuter eller så och någonstans där på mitten så råkade mamma nämna att det var en massa röda dagar nu till helgen då jag hade tänkt handla i stället för i dag eftersom jag inte hade energi nog att ta mig in tills stan. Ja, lätt att handla om bussarna inte går liksom! Så en timme senare tvingade jag ändå ut mig själv i rusket iförd min möjligen fulaste men likväl varmaste tjocktröja, vinterjacka, raggsockor och gummistövlar. Jag vill bara poängtera: vinterjacka! Jag trodde att jag hade blivit av med den nu.

Innan jag kom iväg så fick jag dock äntligen tag på mormor (eller ja, mormor fick väl tag på mig snarare) vilket var supermysigt. Pratade ett par ord och grattade och allt det där :) Mys!

Klockan fyra kom jag av bussen i Oakham med vetskapen om att jag antingen kunde gå och handla direkt och sen vänta en halvtimme utomhus i det fula vädret på fem-bussen hem eller springa bort till Costa och sätta mig och tina upp med en kanna te och en muffins innan jag gick och handledade. Jag valde teet och muffinsen. Och eftersom jag var blöt och kall och kände mig allmänt eländig så valde jag att stanna en timme längre och värma mig ordentligt (jag hann till och med torka lite) innan jag gick och handlade och tog sex-bussen hem i stället.

När jag väl kom tillbaks hit dumpade jag alla mina saker på rummet eller i kylen (beroende på var de hörde hemma så klart) och gick ner för att kolla posten. Hittade där ett stort roligt paket från mamma och pappa (med ett brev ifrån mormor också) innehållandes alldeles för mycket påskgodis, en pysselhöna, två nya tröjor i påskpresent, en mumin-bok (GLÄDJE!!! :D) och ett rebus-brev skrivet i de bilder vi använder för barnen (som inte kan läsa) i skolan. Min mamma påstår att hon är som hon är för att hon jobbar med barn, jag tror bara att hon är galen eller från en annan planet…jag har ännu inte bestämt mig för vilket. Likaså har jag ännu inte helt lyckats tyda brevet. Det står något om att hon hoppades att paketet kom fram i tid och att Bekah ska gömma mitt påskägg så som påskharen/mamma gör hemma för oss varje år och så hälsade alla. Det var typ det jag lyckades tyda med mitt bombförkylda huvud.

Vädret har inte förbättrats under hela dagen. I dag var en dag för levande ljus och hinkar med te kom jag fram till på bussen hem. Teet klarade jag av men vi får inte lov att ha tända ljus på rummen (Health and Safety – fire risk, ni vet. Engelskmännen är höjdare på Health and Safety. De är så duktiga så att det faktiskt är lite jobbigt ibland -.-) Från det att jag vaknade i morse till det att jag nu sitter här och skriver klockan tolv på kvällen har det stormat och varit kallt och jobbigt. Och för att göra saker och ting ännu värre så stängde något dumhuvud av värmen i detta huset ungefär samtidigt som det började bli varmt och vi alla hade underbar sommarsol skinandes in genom fönstrena. Ja, jag kan ju säga så här; samma dumhuvud som inte insåg att det blir kallt i ett rum när solen går ner insåg inte heller att när temperaturen utomhus drastiskt sjunker tillbaks ner till ”aj-fan-det-är-visst-fortfarande-bara-mars/början-av-april” oC så blir det svinkallt i nyss nämnda rum hela tiden om man inte startar värmen igen (vilket man inte har gjort). Mitt rum saknar visserligen termometer men jag lovar er att det säkert är samma temperatur inomhus som utomhus. Jag sover i min tjocktröja och hackar ändå tänder när jag vaknar.

Jag hittade sedan en gigantisk spindel i taket på mitt rum nu innan i dag också, mest bara för att göra saker och ting ännu värre liksom. Ja, jag kan ju lugnt säga att detta inte har varit min absolut bästa dag hitintills på denna knäppa lilla ön.

Dock har det som sagt funnits ljusglimtar. Jag skypade med hela familjen nu i kväll igen i ca en timme efter det att jag kommit tillbaks efter min handling och skypade sedan ytterligare en timme med Calle runt elva i kväll. Vi la nästan precis på igen. Jag måste upp och jobba i morgon (det var min lediga dag i dag) och Calle hade inte lanat (vet inte om det stavas så men han hade suttit uppe och spelat med kompisar till klockan sex nu i morse och sedan vaknat ganska tidigt om jag förstod det rätt) i går natt och var ganska trött.

Så, med denna osammanhängande (och med tanke på hur trött och grötig jag är i huvudet nu i kväll) för tillfället fortsatt opublicerade veriation av dagens stormiga händelser säger jag god natt och lovar i mitt stilla sinne mig själv att publicera i morgon.

Saknar er alla så sjukt mycket i kväll!
Miljoner kramar!
<3

ps. supertack för mitt fina paket familjen!! Ni är alla UNDERBARA!!! Älskar er!!


Torsdag
I dag, i dag är en bra dag xD

Startade dagen med ett glädjetjut då jag, halv sju på morgonen då kockan ringde, insåg att värmen var igång igen :D helt underbart! Började sedan jobba halv åtta och det första som möter mig och Beth är en klarvaken, redan färdigklädd, skrattandes JH. (Okej, så för mina tappra läsare som inte känner våra glada gubbar här på the Lodge krävs denna…uppenbarelse (i brist på bättre ord) en snabb förklaring: JH är alltså en man i sin bästa år som, hm, ja, låt oss säga att han inte riktigt är en morgonmänniska. Vi pratar om en kille som vanligtvis skriker och gormar och kallar oss ”poo pig” när vi försöker väck honom. I dag skrattade han och hälsade os båda god morgon. God morgon!!) Kan ni förstå min glädje? Jag tror det var min bästa morgon någonsin i det huset! Alla var superglada i dag :D

Anledningen till denna drastiska personlighetsförändring som tycks ha svept igenom hela huset är det stundande påsklovet som tog sin början i dag. Alla har ledigt från jobb till och med nästa måndag och de flesta har redan eller kommer så småningom att åka hem och vara hemma med sina familjer under den här tiden = en st lycklig JH som fick åka hem i dag och många fina leenden från alla de andra i huset också.

Dock blev vissa inte upphämtade förrän ganska sent i dag så under förmiddagen och över lunchtid var vi en grupp som ”åkte ut på utflykt” x) Klockan 11 packades det in sju glada boende och fyra förvirrade anställda (mig inräknat) i två minibussar som sedan bar iväg till en by endast marginellt större än Market Overton på andra sidan Melton för lunch och typ bowling på en pubb där, som lustigt nog hade en (igen, ”typ”) bowlingbana inomhus. Hade superkul! Snacka laganda. Haha. Såg antagligen ut (och lät) som en tredjeklass på skolresa då vi stod och hejade på varandra xD Jag upprepar: jag hade superkul!

För att vara ärlig så tror jag att jag precis (ja, tidigare i dag då alltså) upplevde ett par timmar i vad jag skulle vilja klassa som ”den brittiska landsbygdens kärnkultur”. Okej, föreställ er detta; ni befinner er i en by. En minimaliskt liten by som liksom alla andra minimaliskt små byar här ute på landet i princip bara består av en jättevacker liten kyrka mittemot en medelstor pubb och sen de ca trettio husen runtomkring dessa två livsviktiga byggnaderna. Ni försöker tappert valla in en hel hög med förvirrade och uppspelta boende in i själva byggnaden då ni går förbi en liten skara män och kvinnor sittandes med sina öl ute på bakgårdsserveringen som ni passerar. De är alla klädda i fantastiskt multifunktionella och vettigt väderanpassade kläder i naturfärger och lerfläckar. Helt plötsligt skriker en av de boende framför dig till och pekar med hela armen på en av kvinnorna du fram tills nu trott har hållit en valp i famnen ”look, there is a sheep” och som en enda kropp vänder sig plötsligt 11 huvuden mot skaran av (vad jag gissar var) bönder för att bokstavligen stirra på den urgulliga lilla lammungen vid bordet. Och ja, detta var om igen inklusive mig. Och sen, som om inte byn i sig, pubben (som självklart var inredd precis så som man föreställer sig att en engelsk pubb ska vara toppat med svart-vita bilder från när de först öppnade stället), fish and chips till lunch och det levande lilla lammet var nog så när vi väl kommer in möts vi då av den här lustiga bowlingbanan inomhus…som består helt och hållet av trä! Även ”kloten” (som inte ens var helt runda) var av trä! Jag har nu fåt förklarat för mig att det inte kallas bowling utan att vi spelade ”skittles” (googla det, och nej, det är inte godiset jag pratar om nu, om ni vill veta mer så måste man googla ”skittles + sport” eller något liknande ^.^). Ja, kort sammanfattning; det var en väldigt ”engelsk” utflykt i dag xD

Efter lunchen stannade vi på pubben och spelade till runt klockan tre och innan vi var tillbaks på the Lodge Trust igen var hon redan 20 i fyra. Klockan fem slutade jag jobba och eftersom vi bara hade tre boende kvar vid det laget så fanns det inte precis supermycket att göra mellan fyra och fem. Jag spenderade min sista timme på jobb i dag med att prata strunt med Stuart och kolla posten xD

Hittade ett brev/packet från farmor och farfar i vårt fack. Blev superglad redan innan jag öppnat det (kunde inte öppna det på jobb).Skrattade så jag nästan grät när jag sen väl fick upp det. Farmor och farfar ni är fullkomligt underbara!! Super-duper-mega-jätte-tack för mina finfina avloppssilar/avloppstömmare! Jag ÄLSKAR!!! xD SUPERTACK! <3 Inget mera hulkande i duschen för mig inte. Min glädje går inte att beskriva i ord!

Då jag återhämtat mig från mitt lilla skrattanfall följt av en våg av lättnad och enorm glädje inför vad detta kommer att betyda för framtida avloppsrensningar var det dags för mig själv att dela ut lite påskägg. Så jag samlade kraft och gick de tre extremt långa stegen över till Carinas rum för att lämna över hennes påskägg xP Hittade ett påskkort med en supersöt liten chokladkanin på utanför min dörr från henne till mig tidigare i dag :) (Och innan ni börja undra så har Bekah redan fått sitt :P haha, Victoria ska få sitt i morgon. Sen är jag klar med utdelandet för i år. Det blev ett billigt ”påsk-år” i år ;P)

Och sen, som grädde på mosen denna faktiskt helt fantastiska dag; Bekah har köpt en ny TV. En stor TV x) Sweet! En TV som jag nog ska fortsätta titta på nu ;) de firar the Big Bang Theory’s 100 avsnitt nu i kväll med fyra timmar bara Big Bang :D Glädje! Haha. Så ja, jag ska nog återvända till det och min vattenmelon + fetaost blandning nu. Mums!

Ha det toppen bra allihopa.
Saknar er!
<3


och igen, supertack för alla fina påskpresenter från både mamma och pappa, mormor och farmor och farfar. Ni är alla helt fantastiska <3


RSS 2.0